Dassia Holiday Club

Dassia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi iznad glavnog puta u Dasiji, na oko 2 km od centra ovog popularnog letovališta na istočnoj obali ostrva Krf.  Hotel se nalazi na blagom uzvišenju. Grad Krf je na oko 12 km od hotela.

Plaža: 
Hotel je od plaže, do koje vozi hotelski šatl autobus,  udaljen oko 1km. Malibu Beach bar, jedan od poznatijih na ovom ostrvu, je na oko 2 km od hotela. Ležaljke i suncobrani se na plažama plaćaju.

Hotelski sadržaj:
 U sklopu hotela, koji je okružen bujinim mediteranskim rastinjem, se nalaze spoljašnji bazen, bazen za decu, restoran, sef (uz doplatu), glavni bar, bar kod bazena, parking, Wi-Fi internet konekcija (javni delovi), recepcija i prostorija za odlaganje prtljaga.

Sobe: 
Hotel Dassia Holiday Club u svom sastavu ima ukupno 140 smeštajnih jedinica. U ponudi naše agencije su standardne sobe koje mogu ugostiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Treći ležaj je pomoćni. Standardne sobe mogu imati pogled na vrt ili bazen. Sve sobe u svom sastavu imaju: klima uređaj, balkon ili terasu, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, mini frižider, peglu (na upit), ketler (na upit), SAT TV, telefon, Wi-Fi internet. 

Usluga: 
All inclusive - doručak, ručak, večera – švedski sto, užine se služe u periodu od 11:00h do 18:00h u baru pored bazena, kafa, čajevi i pića: sokovi na točenje, voda sa aparata, lokalna alkoholna pića: uzo, vodka, brendi, gin, tekila, viski, rum, kokteli, pivo na točenje, vino na čašu se služe u periodu od 10:00h do 22:00h. Brendirana alkoholna i bezakloholna pića se dodatno plaćaju i ne ulaze u koncept all inclusive.

Napomena: Preporuka za porodice i putnike koji na ostrvo dolaze sopstvenim prevozom ili koji na ostrvu planiraju da iznajme automobile.

Kontakt: www.dassiaholidayclub.com
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj