Grand Hotel Ontur

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 83 km, 4 km od Češmea i na 150 m od sopstvene plaže. Izgrađen je 2000. godine, poslednji put je renoviran 2018. godine i zauzima površinu od 35.000 m2.

Plaža:
Nalazi na 150 m od peščano-šljunkovite plaže, na kojoj su suncobrani, ležaljke, madraci i bar besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sa stoji it glavne osmospratne zgrade koja raspolaže sa 154 standard room (od kojih su 26 connection room i promo rooma , max 3 osobe, 28 m2), 4 dvosobna suite ( dve sobe povezane vratima, max 4 osobe, 40 m2). U svakoj sobi postoji besplatan internet (wi-fi), centralni klima uređaj, telefon, fen, TV, sef, balkon (nemaju sve sobe), mini-bar (besplatno, bezalkoholna pica).
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni i a’la carte restoran (turski – doplata uz rezervaciju), spa centar, otvoren bazen, zatvoren bazen, dečiji bazen, vodeni tobogan, dečiji klub (4-12 godina), 4 konferencijske sale, 4 bara, besplatan wi-fi u lobiju, igralište ze decu, animacija, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, parna soba, stoni tenis, teretane, aerobik. Plaća se: Inzajmljivanje teniskih reketa i lopti, pikado, bilijar.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: + 90 (232) 714 00 11
www.onturhotels.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj