Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park (ex Mirage Aqua)

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 18km severno od aerodroma u Hurgadi, oko 22km od novog dela Hurgade – Memša a od starog dela – Sakale je udaljen oko 15km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2017. a poslednji put je renoviran 2019. godine, čini ga petospratna glavna zgrada i bungalovi, zauzima površinu od 75.000m² i u ponudi ima 459 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana, barova kao i veliki izbor sportskih i zabavnih aktivnosti.

Za decu tu su animacija, dečiji klub, igralište, bazen i mini disko. 

Plaža
Hotel poseduje svoju plažu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje.

Smeštaj
Hotel poseduje 459  smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, SAT LCD  TV, klima uređaj, sef, ketler, fen za kosu.

Standard room je veličine 34-49m² . Može imati pogled na more, delelimični pogled na more i pogled na bazen. Standardne sobe sa pogledom na more su veličine oko 49m².
Family room je veličine oko  49m². Smeštajna jedinica nema izdvojenu spavaću sobu za decu. 
Bungalow je veličine 49m². 

Plaća se: telefon, room service, Wi-Fi internet, mini bar (jedna flaša vode po osobi je besplatna).

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Caesar (glavni restoran), Bon Apetite Restaurant, Dragon (azijska kuhinja), Capri (italijanska kuhinja), Baracuda (riblji specijaliteti) i Sun Set Snacks Restaurant. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova –  Sun Set  Beach Bar, Aqua Bar Pool Bar, Day & Night Lobby Bar, Cool Terrace Bar, Sports Bar i Fun Pub Disco. 

Plaća se: sveže ceđeno voće, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, piće u Sports Baru i Fun Pub diskoteci i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, bankomat, konferencijska sala.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazene za odrasle i decu (13 bazena na otvorenom),  akva park sa 25 tobogana, odbojku na pesku, košarku, aerobik, pikado, dnevne i večernje animacije.  Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Plaća se: centar, tereni za skvoš, sportovi na vodi, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Health Cluba-a se može koristiti teretana bez doplate.

Plaća se: sauna, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj