Hotel Faustina

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 95 km od aerodroma u Izmiru i 117 km od aerodroma u Bodrumu, odnosno 20 km od centra Kušadasija. Počeo je sa radom 1997. a poslednji put je renoviran 2017. godine. Zauzima površinu od 8.500 m2.

Plaža:
Privatna peščano šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Peškire nema.

Sobe:
Četvorospratna hotelska zgrada raspolaže sa 64 standardne (max 2+2 osobe, 22 m2) i 12 deluxe jedinica (max 2 osobe, 20 m2). Sve sobe imaju centralni klima uređaj (individualni u Deluxe sobama), telefon, mini-bar (plaća se), sef (plaća se), WiFi (besplatno), TV, fen za sušenje kose, balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, sala za konferencije, WiFi u lobiju, stoni tenis, košarka, dečiji bazen. Plaća se: masaže, sauna, mini golf, motorni sportovi na vodi, usluge lekara, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +902566462647
www.hotelfaustina.com

Napomena:
Nedavno renoviran i odlično pozicioniran hotel gradskog tipa. Visoke ocene na svim poznatim turističkim portalima.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj