Hotel Louis Kerkyra Golf

Alikes, Krf

Opis destinacije

Krf je ostrvo lepih plaža, lepe prirode, prelepog glavnog grada, prepoznatlljive srdačnosti ugostitelja… ali svakako našim turistima blisko obzirom na istoriju koja je izmedu nas i Krfa napravila neraskidivu vezu - Krf je bilo „ostrvo spasa“ tokom I svetskog rata za srpsku vladu i vojsku. Glavni grad ostrva KRF krase palate, tvrđave, pozorište u stilu italijanske renesanse, kao i muzeji sa vrednim eksponatima. Stari grad koji se nalazi izmedu dve tvrđave ulepšavaju trgovi i fontane, i uske popločane ulice prepune taverni barova. Takode, nezaobilazan deo posete ostrvu čine mesta vezana za srpsku istoriju u vreme Prvog svetskog rata kada su vlada i vojska izmešteni na ovo ostrvo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
hotel Louis Kerkyra Golf se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, u mestu Alikes, 3 km od grada Krfa, 5 km od aerodroma. Hotel ima 240 soba i nalazi se na imanju od 95 hektara sa parkovima i zelenilom.

Hotelska ponuda:
recepcija, dva restorana, bar na plaži, bar pored bazena, bazen, dečiji bazen, teniski tereni, igralište za decu, Wi-fi internet, animacija, streljaštvo, mini fudbal, aerobik, mini klub, internet, prodavnica, badminton, pikado, sportovi na vodi, kuglanje, odbojka na plaži, stoni tenis, mini fudbal. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za bazen uz depozit.
 
Standardne i porodične sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu), set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela), užine prepodne i poslepodne (ćufte, fileti ribe, pomfrit, pite, sendviči, kolači, peciva), dečiji meni svako veče u glavnom restoranu, sladoled tokom ručka, čaj i kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

http://www.louishotels.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Video

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj