Hotel Palm Royal Soma Bay

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Palm Royale Resort Soma Bay (ex Sentido Palm Royale) se nalazi na peščanoj plaži, sa postepenim ulaskom u more. Udaljen je oko 50km od aerodroma i oko 55km od centra Hurgade. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restorani, bar u lobiju, bar kod bazena, bar na plaži, Shisha corner, bazen, bazen za decu, diskoteka, odbojka na plaži, dečije igralište, ronjenje, fitness, teretana, frizerski salon, SPA centar (đakuzi, sauna, parno kupatilo), usluga pranja veša, mini golf, teniski tereni, besplatan WI-FI internet kod recepcije, bilijar, sportovi na vodi.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, kupatilo, fen, mini bar, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno”  - doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj