Hotel Papillon Ayscha

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Papillon Ayscha se nalazi na peščanoj plaži, 4 km od grada Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 363 sobe, 232 standardne sobe, 61 porodičnu sobu, 56 vila. Renoviran je 2013. godine. Visoko cenjeni hotel u svetu turizma, poznat po svojoj usluzi i kvalitetu, a nalazi se u prelepom ambijentu sa puno zelenila.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, pet a la carte restorana (italijanski, riblji, turski, azijski i meksički), šest barova, pet otvorenih bazena, bazen za decu, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, masaža, đakuzi, internet (Wi-Fi dostupan na recepciji), frizer, prodavnice.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, akvapark, dečiji bife u okviru glavnog restorana, dečije igralište, mini klub za decu 4-12 godina, junior klub, diskoteka, bioskop, animacija.

Sportske aktivnosti:
tenis (dva terena), bilijar, boćanje, streljaštvo, pikado, step, aerobik, košarka, odbojka, kuglanje, stoni tenis, fitness centar, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, room service 06:00-24:00 h, ceđeni sokovi, masaža, spa i wellness centar, bilijar, sportovi na vodi, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
high class all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera, noćni obrok, show cooking za vreme večere, sva alkoholna i bezalkoholna pića 23:00-02:00 h, sladoled 15:00-18:00 h, u Harmony poslastičarnici 10:00-17:00 h sveži sokovi, kafa i kolači, gozleme 12:00-16:00 h; snek meni na plaži 12:00-16:00 h, pečeni krompir i sendvič 12:00-16:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela).

http://www.papillon.com.tr/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj