Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
konačište Župa je ugostio svoje prve goste krajem 2017. godine. Objekat je podignut na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa, iznad odmarališta Suva Ruda, i neposredno ispod hotela Srebrna Lisica (ex Investbanka) i staze za skijanje Malo jezero. Najbliža staza za skijanje, Malo jezero, nalazi se na nepunih 200 m. Za povratak u objekat skijašima savetujemo izlaznu stanicu ski lifta Malo jezero, odnosno spust desnom ivicom sa staze Sunčana dolina, pa niže putem gde dolazite neposredno pred skijašnicu i ski rental PANTA objekta Župa.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi bar, pansionski i “A’la carte” restoran, unutrašnji bazen sa Wellness & Spa ponudom (finska sauna, turska sauna, infra crvena sauna, masaže, đakuzi), podzemna garaža ukupne površine od 1315 m2 sa preko 50 parking mesta, besplatan WI-FI internet, skijašnica.

Smeštaj:
Sve sobe u objektu Župa na Kopaoniku su apartmanskog tipa, i mogu da smeste 4 – 7 odraslih osoba. Poseduju jednu ili dve spavaće sobe, kupatilo, kao i dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom.
Apartman za 4 osobe (jedna spavaća soba): trpezarija sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (za 2 osobe), klub stočićem i TV-om, spavaću sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem.
Apartman za 5 osoba (jedna spavaća soba): trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (za 2 osobe) i foteljom (za 1 osobu), klub stočićem i TV-om, spavaću sobu sa dva singl ležaja ili jednim bračnim ležajem.
Apartman za 7 osoba (dve spavaće sobe): trpezariju sa kuhinjom i pripadajućim trpezarijskim stolom i stolicama, prostor za sedenje sa sofom (za 2 osobe) i foteljom (za 1 osobu), klub stočićem i TV-om, dve spavaće sobe, jedna sa dva singl ležaja, a druga sa jednim bračnim ležajem.

Ishrana:
Najam ili polupansion - doručak i večera, (samoposluživanje, izbor više jela). 

Doplata za polupansion je OBAVEZNA za boravak u periodu od 19.Decembra 2021 do 20.Marta 2022 i iznosi 2.250,oo RSD za odraslu osobu dnevno i 1.125,oo RSD za dete od 2 do 10 god. dnevno.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj