Mayor Mon Repos Hotel

Grad Krf, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u zalivu Garica, na samo kilometar od starog grada Krfa. Međunarodni aerodrom udaljen je 1,5 km od hotela. Na 200 m od hotela nalaze se prodavnice, barovi, restorani.

Plaža:
Mala, gradska plaža nalazi se ispred hotela, na samo 20 m (prelazi se ulica).


Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija 24h, glavni restoran, a la carte restoran, caffe bar, room service, manji spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, rent-a-car, masaža i kozmetički tretmani (uz doplatu), iznajmljivanje bicikala, animacioni programi (nekoliko puta nedeljno), Wi-Fi internet (besplatno), menjačnica, usluga hemijskog čišćenja (uz doplatu), doktor na poziv, sef na recepciji (besplatno), konferenkcijska sala (do 180 osoba).

Sobe:
Hotel ukupno poseduje 110 soba. Sve su nedavno renovirane i imaju kupatilo, fen za sušenje kose, mini-bar, klima uređaj, Wi-Fi internet (besplatno), sef (besplatno), LCD TV, mini-frižider, ketler, balkon.
Hotel ima standardne sobe sa pogledom na kopno, delimičnim ili direktnim pogledom na more (površine oko 20 m²). Elegantno i moderno su opremljene, namenjene su za smestaj 2 osobe - francuski ili dva odvojena ležaja.
Executive Art Suites (površine oko 27 m²) namenjeni su za smeštaj 2-3 osobe i imaju fascinantan pogled na more - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i mogućnost za smeštaj treće osobe na sofi.
Predsednički apartmani (površine oko 54 m²) namenjeni su za smeštaj 2-4 osobe i imaju pogled na more - jedna prostorija sa francuskim ili dva odvojena ležaja i sofom za dve osobe.

Usluga:
Noćenje sa doručkom - švedski sto, samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.mayormonrepospalace.com/en

Napomena:
Izuzetan gradski hotel blizu plaže, sa panormaskim pogledom na grad i more, klasične arhitekture. Hotel je namenjen osobama isključivo starijim od 18 godina.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj