Miraggio Thermal Spa

Paliouri, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 5 km od mesta Paliouri i oko 15 km od Pefkohorija. Nov hotel, otvoren za sezonu 2016. Hotelski kompleks se prostire na 14 hektara.

Plaža:
Izlazi na peščano-šljunkovitu plažu (Kanistro plaža). Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restorani i barovi, 3 otvorena bazena, mini klub za decu, dečje igralište, SPA centar (sauna, jacuzzi, parno kupatilo, veliki izbor masaža i tretmana), teretana, tereni za tenis, košarku i mali fudbal, mini market, WiFi internet u javnim delovima hotela, parking…

Sobe:
Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV , sef, kada/tuš, fen za kosu, CD/DVD plejer, telefon, set za kafu/čaj, mini-bar, bade mantili, opremljen balkon/terasa.

Standard soba pogled bašta površine oko 34-36 m², prostrane i komforne sobe, nalaze se u prizemlju sa verandom koja koja ima izlaz na baštu, namenjene za 2-3 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa ležaj.
Junior suite pogled bašta površine oko 37-39 m², nalaze se u prizemlju sa terasom koja gleda na predivnu hotelsku baštu, kombinovana dnevna i spavaća soba, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite bočni pogled more površine oko  37 m², nalaze se u przemlju ili na spratu sa terasom koja ima bočni pogled na more, kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite pogled more površine oko 37-39 m², nalaze se u prizemlju ili na spratu, sa terasom sa pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite pogled bazen površine oko 37-39 m², nalaze se u prizemlju zgrade pored bazena. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Junior suite sa privatnim bazenom pogled more površine oko 37-39 m², nalaze se na spratu, sa terasom sa privatnim bazenom. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjene  za  2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).
Family junior suite pogled bašta površine oko 43-45 m², nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima pogled na hotelsku baštu, sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, namenjene  za 2-4 osobe.
Family junior suite bočni pogled more površine oko 43-45 m², nalaze se u prizemlju sa verandom koja ima bočni pogled na more. Sastoje se od otvorenog dnevnog boravka sa sofom i spavaćeg dela sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, namenjene  za 2-4 osobe.
Deluxe suite sa privatnim bazenom površine oko 87-89 m², nalaze se u prizemlju ili na spratu sa terasom koja ima pogled na more. Suite na dva nivoa, sa dve spavaće sobe, međusobno povezane stepenicama, ima dva kupatila, namenjene  za 2-5 osoba.

Usluga:
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, uz mogućnost doplate za usluga polupansion ili pun pansion (samoposluživanje).

Kontakt:
www.miraggio-resort.gr
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj