Panormos Beach

, Skopelos

Opis destinacije

Netipično ostrvo Egeja s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U jednoj rečenici može se predstaviti i ovako: veoma zeleno, veoma grčko i veoma smireno. Najzelenije je ostrvo Grčke čija su brda prekrivena gustim borovim šumama i maslinjacima. Prva naselja datiraju još iz praistorije. U vreme Vizantije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ a danas je jedna od omiljenijih turističkih destinacija čijoj je lepoti teško odoleti. Skopelos je i ostrvo sa 360 crkava. Ipak, njegov ukras su predivne plaže (Stafilos, Panormos, Milia, Kastoni...) s obiljem sunca koje se ogleda u nestvarnom plavetnilu čistog mora... Grad Skopelos nudi ljubav na prvi pogled. Međutim, uske ulice „grada zanatlija i bakalnica“ samo su delić šarma ovog mediteranskog prostora u kome je sve doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj tradicionalno izgrađen hotel se nalazi na 12km od centra grada Skopelos, a na samo 100m udaljen od plaže Panormos koja se smatra jednom od najlepših kada je ostrvo Skopelos u pitanju. U okolini hotela nalaze se taverne, kafe barova, mini marketi. Autobska stanica nalazi se na 100m udaljenosti od hotela, preko puta plaže, sa koje saobraca autobus do grada Skopelos i u drugom pravcu do mesta Nea Klima sa usputnim stanicama na plažama Mila i Kastani.

Plaža:
Panormos plažu čini veliki priordni zaliv, okružen borovima. U samo zalivu je mirno more sa mnogo usidrenih jahti i brodica. Plaža je šljunkovita i uređena je ležaljkama i suncobranima . Samim tim što je more kristalno čisto u ovom delu ostrva ova plaža je idealna za ljubitelje ronjenja.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela nalazi se restoran, dvorište sa bujnim zelenilom i predivnim pogledom na Panormos, otvoren bazen sa ležaljkama i suncobranima, peškiri za bazen (uz doplatu), bar pored bazena, recepcija i lobi bar i manji muzej sa tradicionalnim elemenatima ostrva Skopelos, parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 34 sobe. Sve sobe su uredjene kao i sam hotel u duhu tradicije i imaju balkon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klimu, TV, frizider, Wi Fi, sef. Sobe razlikuje pogled na vrt, delimični pogled more i direktni pogled na more.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, švedski sto.

Kontakt:
http://www.panormos-beach.com/

Napomena :
Preporuka svim putnicima koji žele smeštaj u zoni lepih plaža
1. dan BEOGRAD – SKIJATOS - SKOPELOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do luke u trajanju od oko 10 minuta. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skopelosa (Neo Klima) oko 40 minuta. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10./11. dan SKOPELOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKOPELOS – BEOGRAD - SKIJATOS
Napuštanje objekta, transfer do luke u Neo Klimi prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Ukrcavajne na brod koji plovi do Skijatosa oko 40 minuta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj