Portorož

Sretenje, Slovenija

već od 149€

Opis destinacije

Portorož, po mnogima s razlogom nazvan “luka ruža”. Ovaj predivan primorski grad je poznat ne samo kao zdravstveni I klimatski rezort već I kao mondensko mesto. Specifičan položaj u severnom delu piranskog zaliva čini ga zaštićenim od severnih vetrova čak I u zimskom periodu te ga odlikuje blaga mediteranska klima. Zato, neka Vaš predah od svakodnevnice bude u lepoti jadranske obale, opustite se u toploj morskoj vodi I sve to začinite odličnim italijanskim kapućinom u nekom šik kafeu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DAN PRIMIRJA NA PENI OD MORA !!! 
PORTOROŽ 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: BUS + SMEŠTAJ 
5 DANA PAKET ARANŽMAN 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
HOTELPolazak 13. februar
VILLE PARK 3*
Noćenje sa doručkom 149 €Polupansion
189 €
Polazak 08. mart
Noćenje sa doručkom 149 €Polupansion
189 €

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim  sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Portorožu, obilaske prema 
programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 3.5 € po osobi po  noci i plaća se na recepciji hotela ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske  spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi za Vile park 3* - 40 €. POPUSTI ZA DECU OD  0-11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe. - 20 €. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

FAKULTATIVNI IZLETI (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Kopar i Izola 15 €, Trst 25 €. Cena ne uključuje potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika  (neophodan minimum od 25 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne  agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u  obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera) .Izvršilac usluga i pomoći turistima u  mestu odredišta je inopartner . Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum formiranja programa putovanja i datum realizacije  fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja, prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih  uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i potpumu ili delimičnu nemogućnost realizacije izleta , što  organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti. 

VILE PARK 3* je jedan od tri hotela koja čine BERNARDIN kompleks, a pored njega u neposrednoj blizini se nalazi I hotel Histrion. Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka. Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gosti hotela Vile Park koriste restoran za doručak i večeru u hotelu Histrion, kao i bazen hotela Histrion.... Doručak je na bazi švedskog stola. http://www.bernardingroup.si/en/ 

1.DAN putovanja (13.02.ponedeljak / 08.03. sreda) BEOGRAD / PORTOROŽ 
Sastanak grupe u 21:15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvIđene perone  je iz Karađorđeve ulice( preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 22:00 h. Vožnja preko Hrvatske i  Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja. 

2.DAN (14.02. utorak / 09.03. četvrtak ) PORTOROŽ /PIRAN 
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15:00 h). Ostatak dana  slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu  vina na Tartinijevom trgu . Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. Noćenje. 

3.DAN(15.02. sreda / 10.03. petak ) PORTOROŽ / KOPAR i IZOLA /PORTOROŽ 
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Izolu. Vožnja do  Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradić i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain  na Prešernovom trgu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča  polazak za Izolu. Po dolasku šetnja živopisnim uličicama gde su još uvek mogu naći tragovi Rimskog carstva. Slobodno  vreme za individualne aktivnosti . Povratak u hotel. Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu . NOĆENJE. 

4.DAN (16.02. četvrtak / 11.03. subota ) PORTOROŽ /TRST / PORTOROŽ / BEOGRAD 
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do  Trsta. Po dolasku, kraći informativni obilazak grada - pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv.  Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti...... Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 18:00 h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i  carinskih formalnosti.. 

5.DAN (17.02. petak/ 12.03. nedelja ) BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima). Kraj programa. 

Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER kreditnih kartica , ili  40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 3 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj