Sultan Gardens

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se 8 minuta vožnje od aerodroma i 10 minuta od Naama Bay-a, sa jedinstvenim pogledom na ostrvo Tiran. Priobalje je pokriveno koralima, pa se u more ulazi preko pontona.

Plaža:
Hotelski objekti i sadržaji kaskadno su postavljeni i nižu se do plaže. Za goste je obezbeđen i besplatni prevoz od recepcije do peščane plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Koralno priobalje se prelazi pomoću pontona.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, nekoliko a la carte restorana, lobi bar, sport bar, 3 bara na bazenu, 2 bara na plaži, 5 spoljašnjih bazena od kojih je jedan isključivo za odralse a jedan za decu, spa centar (uz doplatu), teretana, mini-golf, Wi-Fi internet konekcija, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle.

 

Soba:
Prostrane smeštajne jedinice opremljene su kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom za kosu, klima uređajem, SAT TV-om, sefom, mini-barom, ketlerom za kafu i čaj, besplatnom Wi-Fi internet konekcijom. Porodične sobe primaju dvoje odraslih i troje dece ili čak troje odraslih i dvoje dece. Peti krevet u porodičnim sobama je pomoćni ili sofa.

 Usluga:
All inclusive, služi se po principu švdeskog stola

Kontakt:
www.sultangardens.com

Napomena:
Veliki hotelski kompleks, sa mnoštvom sadržaja. Ova oblast je poznata po kristalno čistom moru, idealnom za ronjenje i druge vidove sportova na vodi.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj